Konverents "Tervisesõbralik töökoht: Toidust, harjumustest ja toitlustamisest"
Konverentsi eesmärgiks on anda ülevaade tööealiste inimeste toitumisharjumustest Eestis, jagada häid kogemusi toitumisharjumuste edendamisest ja toitlustamise korraldamisest töökohtadel meil ning mujal.
Konverentsile ootame osalema asutuste ja ettevõtete juhte, personalijuhte, töökeskkonna ja tervise edendamisega seotud spetsialiste ning teisi töökohal tervise edendamisest huvitatud spetsialiste. Kuna kohtade arv on piiratud, siis ootame osalema maksimaalselt kahte inimest ühest organisatsioonist.
9.45 Registreerimine ja tervituskohv
10.30 Avasõnad
10.35 Ülevaade toitumisharjumustest ja -võimalustest töökohal
Külli Luuk, Tervise Arengu Instituut
11.00 Abiks toitumisharjumuste edendamisel töökohal
Anneli Sammel, Tervise Arengu Instituut
11.20 Toitlustaja ja tööandja koostöö töötajate heaolu loomisel
Margit Härma, Mamo
11.40 Söödavad õied
Krista Kaur, Tallinna Botaanikaaed
12.00 Lõunapaus
12.45 Mitmekülgne ja tasakaalustatud söömine töökohal toetab töövõimet
Jaana Laitinen, PhD, Soome Töötervishoiu Instituut
13.40 Hea praktika näide: Tervisliku toitumise edendamine töökohal
Evely Gorobinski, Ericsson Eesti AS
14.10 Hea praktika näide: Seda mina küll ei söö!
Eve Reincke, CPD OÜ
14.30 Konverentsi lõpetamine
Konverentsi moderaator: Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikool
Lõunapausi ajal ja konverentsi järel on huvilistel võimalik tasuta külastada Botaanikaaia ekspositsiooni.
Konverentsil osalemine on tasuta. Konverentsi toimumist toetab Euroopa Sotsiaalfond.
Registreerimine on lõppenud kohtade täitumise tõttu.
Juhul, kui olete registreerunud ja Teil pole võimalik konverentsil osaleda, palume sellest teatada hiljemalt 13. septembriks meiliaadressile merike.org@tai.ee.